Advocatenkantoor Mr. T.F.B. Veerman B.V.

Kantoor

De praktijk van Advocatenkantoor Mr. T.F.B. Veerman is gevestigd aan de Schere 117 in Rotterdam Zuid en bevindt zich op korte loopafstand van o.a. het metrostation Slinge en de bushalte lijn 70 (halte Asterlo). Voor de deur van het kantoor en in de directe omgeving daarvan is ruime parkeergelegenheid die bovendien gratis is.

Advocatenkantoor Mr. T.F.B. Veerman kenmerkt zich door een dienstbare, betrokken en persoonlijke opstelling. De werkwijze is erop gericht om tegen zo min mogelijk kosten het beste resultaat te behalen. Daarbij staat kwaliteit en een goede communicatie voorop, waarbij ook de nazorg niet vergeten wordt. Kortom een kantoor zonder drempels en met een menselijk gezicht dat gericht is op uw belang dat geldt ook voor particulieren die minder financieel draagkrachtig zijn. Net als ieder ander hebben ook zij recht op de hulp van een advocaat.

Binnen de mogelijkheden die er zijn, verleent Advocatenkantoor Mr. T.F.B. Veerman daarom ook aan hen hulp in de vorm van “gesubsidieerde rechtsbijstand” waarbij slechts een beperkte eigen bijdrage verschuldigd is. Deze bijdrage wordt vastgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand. Voor details over de gesubsidieerde rechtsbijstand wordt verwezen naar website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Op het terrein van het (volwassene en minderjarige) strafrecht, de vreemdelingenbewaring als het jeugdcivielrecht werkt het kantoor nauw samen op het terrein van waarneming en kennisuitwisseling met het advocatenkantoor Mr. G.M. van der Ent en het advocatenkantoor Mr. J.T.C.M. Crepin.

De advocaten die direct of indirect verbonden zijn aan Advocatenkantoor Mr. T.F.B. Veerman, zijn allen als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten te Den Haag. Het kantoor stelt zich ten doel om het kennisniveau voortdurend op een hoger niveau te houden dan door de Nederlandse Orde van Advocaten wordt verlangd.